חלק מהבצק לרדד בתבנית אפייה קוטר 26 ס"מ ולאפות על חום תנור של 180 מעלות כ- 15 דק' עד שזהוב. את שארית הבצק לרדד היטב בתבנית אחרת לאפות שוב היטב על חום 180 מעלות לכ- 20 דקות נוספות או עד שזהוב
לשים בצד לפרורים.
המצרכים הדרושים למילוי:
750 מ"ל שמנת מתוקה
120 ג' סוכר להקציף ביחד
2 כפות אינסטנט פודינג וניל
להוסיף:
250 ג' שמנת טבעית
500 ג' גבינה 9%
להוסיף לפי הטעם גרידת תפוז, ליקר תפוזים, לפי הטעם.
לשפוך את המלית גבינה מעל הבצק האפוי בתבנית, ולמעלה לפזר פירורי בצק שנשארו מיתרת הבצק. לקרר במקרר או להקפיא לפחות 24 שעות לפני ההגשה.