נכתב על ידי: אקסיום
תאריך: 28/02/2009
בחזרה למתכון

הדפס את המתכון


מסנינים את הטונה המשמן ושמים בקערה עמוקה . לאחר מכן מוסיפים את קוביות האבוקדו ואת הביצה הקשה .

מוסיפים 2 כפות מיונז ובעזרת מזלג מועכים את התכולה מוסיפים לימון מלח ופלפל לפי הטעם .... ומתענגים.....


 
אודות המחבר

שמי אקסיום כהן אני אוהבת לאכול ולבשל אוכל טוב ... במשך השנים למדתי לבשל בעיקר מאמי וסבתי שמבשלות אוכל מדהים ובעיקר נהנות מזה... אשמח לחלוק איתכם את סודותי...

המתכון הודפס מאתר - מתכונלה - ספריית המתכונים של ישראל - http://www.matkonela.co.il
http://www.matkonela.co.il/Recipes/Recipe58.aspx
בחזרה למתכון המקורי

הדפס את המתכון