מכינים מרק ירקות מניחים בסיר כף שמן קנולה + בצל שלם + תפו"א חתוך גס + הל, עלי דפנה ופלפל אנגלי. מוסיפים ליטר מים + מיץ לימון מוסיפים כוסברה ופטרוזיליה קצוצה ומביאים לרתיחה.
בינתיים מכינים את כופתאות הגונדי מגררים 2 בצלים בפומפייה מערבבים יחד עם הבשר הטחון את 1/4 כוס השמן כוס המים וקמח החומוס מוסיפים כורכום + 2 כפיות מלח + 1/2 כפית פלפל ומערבבים היטב לקבלת עיסה אחידה. מניחים במקרר למשך חצי שעה על מנת לתת לעיסה לנוח ולהתאחד.
לאחר מכן צרים בידיים רטובות כדורים קטנים ועגולים וזורקים לתוך סיר המרק הרותח מבשלים כחצי שעה.
מומלץ להגיש עם נוזלי המרק לצד אורז לבן.