נכתב על ידי: שרון קונפורטי אהבה במטבח TM
תאריך: 03/04/2010
בחזרה למתכון

הדפס את המתכון


ממיסים במיקרוגל שמנת מתוקה אחת + 200 גר' שוקולד לבן ומקררים כחצי שעה במקפיא.

מקציפים את השמנת המתוקה הנוספת + הקפה עם תערובת השמנת שקיררנו. עד שמתקבל מוס יציב ואחיד בצבעו.

על רינג עם תחתית בקוטר 26 מסדרים את הנשיקות כבסיס למוס. שופכים את המוס על הנשיקות + מעטרים את חלקו העליון של המוס בנשיקות.

מקפיאים כ 10 שעות.


 
אודות המחבר

נעים מאד,

שרון קונפורטי

שפית - כותבת ומפתחת מתכונים.

מנחת סדנאות בישול אינטראקטיביות ובריאותיות.

http://www.sk-love2cook.co.il/

בוגרת 'תדמור' שנת 2005

מוטו: "אוכל צריך להיראות יפה ,להיות טעים, בריא ומזין והכי חשוב להיות מתובל בהמון אהבה".

המתכון הודפס מאתר - מתכונלה - ספריית המתכונים של ישראל - http://www.matkonela.co.il
http://www.matkonela.co.il/Recipes/Recipe576.aspx
בחזרה למתכון המקורי

הדפס את המתכון