הדפס את המתכון
מערבבים יחד את כל החומרים היבשים, מערבבים יחד את כל החומרים הרטובים מאחדים בין התערובות אופים בחום של 180 מעלות 25 דקות – ניתן לאפות בתבנית שקעים או בתבנית אחת גדולה כפשטידה.
ניתן לקשט בתוספות אהובות כמו פטריות או זיתים
בתאבון!
נעים מאד,
שרון קונפורטי
שפית - כותבת ומפתחת מתכונים.
מנחת סדנאות בישול אינטראקטיביות ובריאותיות.
http://www.sk-love2cook.co.il/
בוגרת 'תדמור' שנת 2005
מוטו: "אוכל צריך להיראות יפה ,להיות טעים, בריא ומזין והכי חשוב להיות מתובל בהמון אהבה".