נכתב על ידי: שף יעקב
תאריך: 31/03/2010
בחזרה למתכון

הדפס את המתכון


להשרות את השעועית במים למשך הלילה לסנן ולבשל כ-45 דקות בסיר לחץ בתוספת אבקת המרק לסנן ולהעביר למעבד מזון להוסיף את השום המלח והשמן בהדרגה ולעבד למשחה חלקה בזמן בישול השעועית להכניס את הבצל לקמח ולנער ולטגן בשמן החם עד השחמה לסדר את השעועית בצלחת הגשה ומעל בנדיבות את טבעות הבצל ולהגיש


 
אודות המחבר

הכנת תבשילים לפי בקשת הלקוח מכל המטבחים לסופי שבוע  מאזור גדרה ועד קרית מלאכי והמושבים סביב פלאפון להזמנות : 0545729258. מינימום להזמנות 4 מנות.

המתכון הודפס מאתר - מתכונלה - ספריית המתכונים של ישראל - http://www.matkonela.co.il
http://www.matkonela.co.il/Recipes/Recipe573.aspx
בחזרה למתכון המקורי

הדפס את המתכון