נכתב על ידי: שף דויד בן אבו<<<.חבר בהתאחדות השפים והקונדיטורים
תאריך: 31/03/2010
בחזרה למתכון

הדפס את המתכון


. מערבבים את הכרוב, הסלרי, הפלפל הירוק והבצלים בקערה גדולה.

2. מערבבים היטב בקערית את החרדל, החזרת, הטבסקו והחומץ. טורפים בהדרגה את השמן כך שיתקבל רוטב חלק, מוסיפים את היוגורט ומתבלים היטב.

3. מוסיפים את הרוטב לסלט ואת השמיר והקימל ממש לפני ההגשה כדי שהסלט ישמור על פריכותו. בוזקים מלמעלה מעט פפריקה חריפה ומגישים.


 
אודות המחבר

חוגי בית לבשלניות מתחילות  

המתכון הודפס מאתר - מתכונלה - ספריית המתכונים של ישראל - http://www.matkonela.co.il
http://www.matkonela.co.il/Recipes/Recipe569.aspx
בחזרה למתכון המקורי

הדפס את המתכון