נכתב על ידי: שרון קונפורטי אהבה במטבח TM
תאריך: 29/03/2010
בחזרה למתכון

הדפס את המתכון


בסיר כבד מניחים שמן זית ומזהיבים היטב את הבשר מוסיפים כפית כמון כפית מלח וחצי כפית פלפל שחור. מוציאים ומניחים להתקרר כ 5 דקות. מערבבים את הבשר עם חצי מכמות הירק הקצוץ.

בינתיים מזהיבים את הבצל מוסיפים חצי מכמות הירק הקצוץ + מיץ מחצי לימון סחוט טרי כפית מלח, כפית כמון וכפית פלפל שחור.

ממלאים את תחתיות הארטישוק ומניחים בסיר עם רוטב הבצל והירק מבשלים כ 10 דק'.

מוסיפים את הגמבות שיני השום והעגבניות את כוס המים + מיץ מחצי לימון סחוט טרי.

מפזרים מעל מעט ירק קצוץ ומעט פפריקה אדומה מתוקה.

מבשלים על להבה נמוכה כ 30 דק' ולאחר מכן מעבירים לתנור על חום של 150 מעלות לשעה נוספת.

לקראת ההגשה מעטרים בירק קצוץ טרי.

בתאבון וחג שמח!


 
אודות המחבר

נעים מאד,

שרון קונפורטי

שפית - כותבת ומפתחת מתכונים.

מנחת סדנאות בישול אינטראקטיביות ובריאותיות.

http://www.sk-love2cook.co.il/

בוגרת 'תדמור' שנת 2005

מוטו: "אוכל צריך להיראות יפה ,להיות טעים, בריא ומזין והכי חשוב להיות מתובל בהמון אהבה".

המתכון הודפס מאתר - מתכונלה - ספריית המתכונים של ישראל - http://www.matkonela.co.il
http://www.matkonela.co.il/Recipes/Recipe559.aspx
בחזרה למתכון המקורי

הדפס את המתכון