הדפס את המתכון
אופן ההכנה:
מקציפים חלבונים עם סוכר + סוכר וניל כ 6 דקות עד לקבלת קצף יציב.
טורפים חלמונים עם שמן ובננות.
מקפלים את תערובת החלמונים לקצף החלבונים. מוסיפים פצפוצי שוקולד.
אופים כ 35 דק' בחום של 160 מעלות.
חג שמח!
נעים מאד,
שרון קונפורטי
שפית - כותבת ומפתחת מתכונים.
מנחת סדנאות בישול אינטראקטיביות ובריאותיות.
http://www.sk-love2cook.co.il/
בוגרת 'תדמור' שנת 2005
מוטו: "אוכל צריך להיראות יפה ,להיות טעים, בריא ומזין והכי חשוב להיות מתובל בהמון אהבה".