נכתב על ידי: שרון קונפורטי אהבה במטבח TM
תאריך: 29/03/2010
בחזרה למתכון

הדפס את המתכון


אופן ההכנה:

מקציפים חלבונים עם סוכר + סוכר וניל  כ 6 דקות עד לקבלת קצף יציב.

טורפים חלמונים עם שמן ובננות.

מקפלים את תערובת החלמונים לקצף החלבונים. מוסיפים פצפוצי שוקולד.

אופים כ 35 דק' בחום של 160 מעלות.

חג שמח!


 
אודות המחבר

נעים מאד,

שרון קונפורטי

שפית - כותבת ומפתחת מתכונים.

מנחת סדנאות בישול אינטראקטיביות ובריאותיות.

http://www.sk-love2cook.co.il/

בוגרת 'תדמור' שנת 2005

מוטו: "אוכל צריך להיראות יפה ,להיות טעים, בריא ומזין והכי חשוב להיות מתובל בהמון אהבה".

המתכון הודפס מאתר - מתכונלה - ספריית המתכונים של ישראל - http://www.matkonela.co.il
http://www.matkonela.co.il/Recipes/Recipe558.aspx
בחזרה למתכון המקורי

הדפס את המתכון