נכתב על ידי: שף יעקב
תאריך: 26/03/2010
בחזרה למתכון

הדפס את המתכון


בסיר עם השמן לטגן את הבצל עד הזהבה ולהוסיף את העגבניות ולטגן עוד כ-5 דקות  להוסיף את הבשר לסגירה .ולהוסיף מים עד כסנטימטר מעל הבשר לאחר מכן להוסיף את הפפריקה מרק העוף הסוכר המלח והחומץ ולבשל כשעתיים להוסיף את רסק העגבניות ולבשל עוד כחצי שעה על אש קטנה לצימצום הרוטב


 
אודות המחבר

הכנת תבשילים לפי בקשת הלקוח מכל המטבחים לסופי שבוע  מאזור גדרה ועד קרית מלאכי והמושבים סביב פלאפון להזמנות : 0545729258. מינימום להזמנות 4 מנות.

המתכון הודפס מאתר - מתכונלה - ספריית המתכונים של ישראל - http://www.matkonela.co.il
http://www.matkonela.co.il/Recipes/Recipe549.aspx
בחזרה למתכון המקורי

הדפס את המתכון