נכתב על ידי: שף יעקב
תאריך: 24/03/2010
בחזרה למתכון

הדפס את המתכון


לבשל את פרוסות הבשר כ-5 דקות ברתיחה לשפוך את הנוזלים ולשטוף את הבשר, להכניס לסיר את הבשר להוסיף את השום, הגזר, הבצל, הפפריקה, והפלפל השחור, ולבשל כשעתיים. לבדוק עם הבשר התרכך, יש לשמור על כמות נוזלים בגובה הבשר, אם יש צורך להוסיף מים אז יש להוסיף מים רותחים. לאחר שהבשר התרכך יש להוסיף את מרק העוף והמלח, לערבב ולתקן תיבול ולבשל עוד כ-10 דקות. מגישים את הצלי ללא הירקות של הבישול אך עם הרוטב. מתאים ליד פירה או אורז


 
אודות המחבר

הכנת תבשילים לפי בקשת הלקוח מכל המטבחים לסופי שבוע  מאזור גדרה ועד קרית מלאכי והמושבים סביב פלאפון להזמנות : 0545729258. מינימום להזמנות 4 מנות.

המתכון הודפס מאתר - מתכונלה - ספריית המתכונים של ישראל - http://www.matkonela.co.il
http://www.matkonela.co.il/Recipes/Recipe543.aspx
בחזרה למתכון המקורי

הדפס את המתכון