נכתב על ידי: שף יעקב
תאריך: 23/03/2010
בחזרה למתכון

הדפס את המתכון


לתוך סיר להכניס את הלשון להוסיף מים כדי כיסוי להביא לרתיחה ולבשל במשך כ-5 דקות לסנן את הלשון מן המים לשטוף את הלשון היטב להכניס את הלשון לסיר לחץ ואת כל המרכיבים להוסיף מים עד כדי כיסוי ולבשל במשך שעה וחצי מרגע הרתיחה לסנן את הלשון מהמים ולקלף את קליפת הלשון בזהירות לצנן את הלשון ולפרוס לפרוסות של 1 ס'מ בשלב זה זה די טעים גם כך אך יש אפשרות להכין רוטב עם פיטריות

הכנת הרוטב;

לטגן את הבצל והפיטריות עד הזהבה להוסיף את התבלינים ואת כוס המים להביא לידי רתיחה ולהוסיף את הקורנפלור להסמכה להוסיף את פרוסות הלשון לחימום קל ולהגיש


 
אודות המחבר

הכנת תבשילים לפי בקשת הלקוח מכל המטבחים לסופי שבוע  מאזור גדרה ועד קרית מלאכי והמושבים סביב פלאפון להזמנות : 0545729258. מינימום להזמנות 4 מנות.

המתכון הודפס מאתר - מתכונלה - ספריית המתכונים של ישראל - http://www.matkonela.co.il
http://www.matkonela.co.il/Recipes/Recipe539.aspx
בחזרה למתכון המקורי

הדפס את המתכון