נכתב על ידי: שף דויד בן אבו<<<.חבר בהתאחדות השפים והקונדיטורים
תאריך: 21/03/2010
בחזרה למתכון

הדפס את המתכון


. קולים את החציל, קולפים וקוצצים.

2. מערבבים במיץ הלימון ושמן הזית.

3. מוסיפים בצל, שום ונענע.

4. מפוררים מעט את הצפתית ומוסיפים לסלט.

5. מקשטים בנענע ופפריקה


 
אודות המחבר

חוגי בית לבשלניות מתחילות  

המתכון הודפס מאתר - מתכונלה - ספריית המתכונים של ישראל - http://www.matkonela.co.il
http://www.matkonela.co.il/Recipes/Recipe530.aspx
בחזרה למתכון המקורי

הדפס את המתכון