נכתב על ידי: שף דויד בן אבו<<<.חבר בהתאחדות השפים והקונדיטורים
תאריך: 21/03/2010
בחזרה למתכון

הדפס את המתכון


. מחממים את הגריל, מניחים רדיד אלומיניום בתוך התבנית.

2. במעבד מזון מערבבים את הפטרוזיליה, השמן, השום, ו- 2 כפות מים.

3. מניחים את חתיכות הדג על תבנית האפיה ומורחים מעליהן את תערובת הפטרוזיליה, אופים כ- 3 דקות. מוציאים את הדגים מהגריל.

4. מוסיפים את פירורי הלחם לתערובת הפטרוזיליה הנותרת ומערבבים. מפזרים בצורה שווה את פירורי הלחם על הדגים ומחזירים לגריל ל- 3 דקות נוספות עד שהדג רך. בודקים בעזרת מזלג


 
אודות המחבר

חוגי בית לבשלניות מתחילות  

המתכון הודפס מאתר - מתכונלה - ספריית המתכונים של ישראל - http://www.matkonela.co.il
http://www.matkonela.co.il/Recipes/Recipe527.aspx
בחזרה למתכון המקורי

הדפס את המתכון