מרתיחים את הרגל ב-2 ליטר מים כ-5 דקות מסננים ושוטפים את בשר הרגל
ומכניסים לסיר לחץ עם 2-ליטר המים הנוספים מבשלים כ- שעתיים על אש קטנה
מסננים את הרגל מהנוזלים ושומרים את הנוזלים על אש קטנה את הרגל מפרידים מן העצמות
וטוחנים את בשר הרגל בתוספת השום מחזירים לסיר את בשר הרגל והשום מוסיפים את הפלפל והמלח מערבבים ומתקנים תיבול יוצקים את הנוזל לכלי פירקס ומצננים לאחר מכן מכסים בניילון נצמד ומכניסים למקרר לשעתיים שלוש פורסים ומגישים לצד לחם חרדל או חזרת