נכתב על ידי: שף יעקב
תאריך: 19/03/2010
בחזרה למתכון

הדפס את המתכון


בתוך קערה גדולה מערבבים את כל המרכיבים מכסים בניילון נצמד ומכניסים למקרר לשעתיים שלוש,

לאחר מכן יוצרים קבבים מאורכים בעזרת ידיים רטובות, או בעזרת שרוול של מכונת הטחינה,

הקוטר המומלץ לקבלת קבבים עסיסיים הוא 8\7 יש אפשרות לרכוש שרוול כזה בחניות המתמחות בציוד למטבחים,


 
אודות המחבר

הכנת תבשילים לפי בקשת הלקוח מכל המטבחים לסופי שבוע  מאזור גדרה ועד קרית מלאכי והמושבים סביב פלאפון להזמנות : 0545729258. מינימום להזמנות 4 מנות.

המתכון הודפס מאתר - מתכונלה - ספריית המתכונים של ישראל - http://www.matkonela.co.il
http://www.matkonela.co.il/Recipes/Recipe519.aspx
בחזרה למתכון המקורי

הדפס את המתכון