נכתב על ידי: שף דויד בן אבו<<<.חבר בהתאחדות השפים והקונדיטורים
תאריך: 17/03/2010
בחזרה למתכון

הדפס את המתכון


. מערבבים את גבינת הקוטג`, הבצל הקצוץ, מיץ הלימון, המלח והפלפל.

2. מניחים את פרוסות הבלמון על משטח עבודה ומורחים כל פרוסה ברבע מתערובת הגבינה. מגלגלים לגלילות, נועצים קיסם בכל אחת מהן ומקשטים בעירית קצוצה.


 
אודות המחבר

חוגי בית לבשלניות מתחילות  

המתכון הודפס מאתר - מתכונלה - ספריית המתכונים של ישראל - http://www.matkonela.co.il
http://www.matkonela.co.il/Recipes/Recipe517.aspx
בחזרה למתכון המקורי

הדפס את המתכון