נכתב על ידי: שף דויד בן אבו<<<.חבר בהתאחדות השפים והקונדיטורים
תאריך: 16/03/2010
בחזרה למתכון

הדפס את המתכון


. מסדרים בתבנית מרוחה בשמן זית שכבה של בצל פרוס, מעילה פרוסות לימון ומתבלים במלח את העוף.

2. בוזקים על העוף פלפל שחור טחון טרי, מסדרים את שכבת הלימון הפרוס ואופים בחום של 180 מעלות בתנור שחומם מראש.


 
אודות המחבר

חוגי בית לבשלניות מתחילות  

המתכון הודפס מאתר - מתכונלה - ספריית המתכונים של ישראל - http://www.matkonela.co.il
http://www.matkonela.co.il/Recipes/Recipe516.aspx
בחזרה למתכון המקורי

הדפס את המתכון