נכתב על ידי: שף דויד בן אבו<<<.חבר בהתאחדות השפים והקונדיטורים
תאריך: 16/03/2010
בחזרה למתכון

הדפס את המתכון


. ממליחים את פרוסות החצילים ומניחים לחצי שעה. שוטפים ומייבשים.

2. במעבד מזון עם להב מתכת מערבבים את חומרי הרוטב במשך חצי קדה, או עד שהרוטב חלק. מניחים בצד.

3. מחממים תנור גריל אפייה, מנחים את פרוסות החציל על תבנית אפייה מרופדת בנייר אפייה וקולים כ- 3 -4 דקות.

4. מחממים תנור לחום בינוני גבוה. מסננים ומיבשים את הטופו לחלוטין.

5. במעבד מזון מערבבים את הטופו וחלבון הביצה לקבלת תערוב אחידה.

6. בתבנית פיירקס מסדרים שכבות בסדר הבא: 1/3 מרוטב העגבניות, מעליו חצי מפורוסת החצילים, מעליהם שוב רוטב עגבניות, גבינת מוצרלה מעורבבת עם 1 כף קמח, מעליה תערובת טופו וביצה ומעל את החצילים הנותרים. לבסוף יוצקים את שארית הרוטב ומפזרים מלמעלה גבינת פרמזן מגוררת ופירורי לחם. 7. אופים בחום בינוני כ- 35 דקות


 
אודות המחבר

חוגי בית לבשלניות מתחילות  

המתכון הודפס מאתר - מתכונלה - ספריית המתכונים של ישראל - http://www.matkonela.co.il
http://www.matkonela.co.il/Recipes/Recipe508.aspx
בחזרה למתכון המקורי

הדפס את המתכון