נכתב על ידי: שף דויד בן אבו<<<.חבר בהתאחדות השפים והקונדיטורים
תאריך: 16/03/2010
בחזרה למתכון

הדפס את המתכון


. לרוטב: טורפים בקערה את כל החומרים ומקררים היטב.

2. בסיר גדול וכבד מכוסה מרתיחים: מרק, מים, בצל, גזרים, סלרי שום וטימין 2 כפות מהחומץ. מוסיפים את הבשר ומבשלים בסיר לא מכוסה 12 דקות.

3. הופכים את הבשר ומבשלים 10 דקות נוספות. מוסיפים את האפונה ומבשלים עוד 2 דקות. מוציאים את הבשר מתבלים במלח ופלפל ומכסים בנייר אלומיניות ומניחים ל- 15 דקות.

4. מסננים במסננת את נוזלי הבישול לקערה. מעבירים את תפוחי האדמה והאפונה לקערה. שומרי 1/4 כוס מהנוזל ואת השאר מקפיאים לשימוש חוזר.

5. חותכים את תפוחי האדמה לרבעים ומוסיפים את העגבניות, נוזל הבישול, כף החומץ, מלח, פלפל שמן ובזיליקום ומערבבים.

6. מסירים את החבל מהבשר ופורסים לפרוסות דקות.

מגישים עם תפוחי האדמה רוטב החזרת והמיונית.


 
אודות המחבר

חוגי בית לבשלניות מתחילות  

המתכון הודפס מאתר - מתכונלה - ספריית המתכונים של ישראל - http://www.matkonela.co.il
http://www.matkonela.co.il/Recipes/Recipe507.aspx
בחזרה למתכון המקורי

הדפס את המתכון