יש לקצוץ את עלי הזעתר ולהקפיד לבל יסתנן גבעול סורר.
את שיני השום לקצוץ דק,דק או לכתוש.
להוסיף את התיבול לפי טעמכם ,לאחסן את כל המרכיבים יחדיו בצנצנת ולכסותה עד מלא גובה הזעתר בשמן הזית.
כמובן לערבב הייטב, ולמי שסבלני מספיק יהנה לאחר יומיים ממטבל נפלא שיכול הן באופן עצמאי והן כחיזוק והשבחה לענג סלטים,מאפים ובישולים רבים וכמובן נהדר בשילוב עם גבינות.
תהנו,אנחנו בתיווך יוזמה מאוד נהנים ממתבל הזעתר המלהיב.
בברכת אזוב אל תעזוב
מתי פרג'י