נכתב על ידי: שרון קונפורטי אהבה במטבח TM
תאריך: 04/02/2010
בחזרה למתכון

הדפס את המתכון


טורפים את הביצים + החלמונים. ממיסים במיקרוגל חמאה +שוקולד לתערובת אחידה. מוסיפים בכל פעם כף מתערובת השוקולד לביצים מערבבים היטב (השוואת טמפרטורות).

מוסיפים קמח וטורפים היטב.

מוזגים לכלי זוגי חסין חום (מתקבלים כ- 4 קינוחים זוגיים או 8 אישיים)

אופים כ – 15 דק' בפנים הסופלה צריך להיות נוזלי ובדפנות נוקשה.

מגישים בתוספת תותים, קצפת שוקולד לבן וכוס שמפנייה.

חג אהבה שמח!

שרון וסהר

אהבה במטבח


 
אודות המחבר

נעים מאד,

שרון קונפורטי

שפית - כותבת ומפתחת מתכונים.

מנחת סדנאות בישול אינטראקטיביות ובריאותיות.

http://www.sk-love2cook.co.il/

בוגרת 'תדמור' שנת 2005

מוטו: "אוכל צריך להיראות יפה ,להיות טעים, בריא ומזין והכי חשוב להיות מתובל בהמון אהבה".

המתכון הודפס מאתר - מתכונלה - ספריית המתכונים של ישראל - http://www.matkonela.co.il
http://www.matkonela.co.il/Recipes/Recipe481.aspx
בחזרה למתכון המקורי

הדפס את המתכון