נכתב על ידי: שף דויד בן אבו<<<.חבר בהתאחדות השפים והקונדיטורים
תאריך: 04/02/2010
בחזרה למתכון

הדפס את המתכון


משרים את גרגרי החומוס במים למשך לילה. מחליפים את המים מספר פעמים.

 לאחר ההשרייה, מבשלים את גרגרי החומוס בהרבה מים ללא כל תוספת, כשעתיים וחצי, על אש קטנה, עד שהגרגרים מתרככים מאוד. מסננים ושומרים בצד.

 
מחממים 1/4 כוס שמן זית בסיר גדול,

 מוסיפים את הבצל והשום ומאדים יחד כשתי דקות.

מוסיפים את שאר הירקות ומאדים אותם מספר דקות.
במקביל, מחממים את השמן שנותר במחבת ומשחימים את נתחי הטלה. מוציאים ומוסיפים לסיר.
יוצקים את היין,

 מתבלים במלח, פלפל וסוכר, מביאים לרתיחה, מנמיכים את הלהבה מכסים ומבשלים כשעתיים.


מסירים את המכסה ומוסיפים את גרגרי החומוס. מבשלים כחצי שעה, עד שהבשר רך מאוד והרוטב סמיך


 
אודות המחבר

חוגי בית לבשלניות מתחילות  

המתכון הודפס מאתר - מתכונלה - ספריית המתכונים של ישראל - http://www.matkonela.co.il
http://www.matkonela.co.il/Recipes/Recipe480.aspx
בחזרה למתכון המקורי

הדפס את המתכון