נכתב על ידי: שף דויד בן אבו<<<.חבר בהתאחדות השפים והקונדיטורים
תאריך: 03/02/2010
בחזרה למתכון

הדפס את המתכון


חמם את השמן במחבת.

להוסיף את הבצל ולאדות מעט.

להוסיף את הלבבות ולערבב היטב.

להוסיף את התבלינים, לערבב ולבשל עד שנראה מוכן.

לתקן תיבול.

להגיש עם מעט פטרוזיליה מעל.


 
אודות המחבר

חוגי בית לבשלניות מתחילות  

המתכון הודפס מאתר - מתכונלה - ספריית המתכונים של ישראל - http://www.matkonela.co.il
http://www.matkonela.co.il/Recipes/Recipe478.aspx
בחזרה למתכון המקורי

הדפס את המתכון