נכתב על ידי: Efrat
תאריך: 26/02/2009
בחזרה למתכון

הדפס את המתכון


ראשית כל מבשלים את הפסטה כך שתהיה חמה ומוכנה. את הפסטה מקררים ומכניסים לקערה. בנוסף מוסיפים לה חתיכות גבינה בולגרית, פטריות מוקפצות, זיתים שחורים ועגבניות מיובשות. מערבבים ואל זה מוסיפים קצת טימין, קצת ריחן ורוטב פסטו. את זה מגישים קר וצונן לארוחת צהריים או ערב ביתית.


 
אודות המחבר
המתכון הודפס מאתר - מתכונלה - ספריית המתכונים של ישראל - http://www.matkonela.co.il
http://www.matkonela.co.il/Recipes/Recipe47.aspx
בחזרה למתכון המקורי

הדפס את המתכון