נכתב על ידי: שרון קונפורטי אהבה במטבח TM
תאריך: 19/01/2010
בחזרה למתכון

הדפס את המתכון


מחממים תנור ל 170 מעלות

שמן, סוכר ותמצית וניל בעזרת מטרפה ידנית עד לקבלת תערובת קרמית. טורפים

 

מוסיפים ביצים אחת אחת ומערבבים עד לקבלת תערובת אחידה. מוסיפים בננות

ובוחשים קלות (ככל שמערבבים פחות העוגה יוצאת יותר רכה וטעימה).



מוסיפים קמח, אבקת אפייה, וקינמון ומערבבים קלות לתערובת

אחידה.

מוסיפים אגוזים ומעבדים קצרות לפיזורם באופן אחיד בתערובת. 

תבניות אינגליש משומנות או לתבנית מאפינס כ 16 2יוצקים ל

 

מאפינס נועצים את קוביות השוקולד בתוך תערובת העוגה או המאפינס האישי כך שלא

יראו אותם מבחוץ.

מערבבים כפית קינמון עם 2 כפות סוכר חום ומפזרים מעל העוגה.

אופים כ 35 דק' עד שקיסם שננעץ יוצא יבש.

מומלץ לישמור בטמפ' החדר מכוסה היטב כ 4 ימים או במקרר כשבוע

(כדאי לחמם)מעט לפני ההגשה

 



 
אודות המחבר

נעים מאד,

שרון קונפורטי

שפית - כותבת ומפתחת מתכונים.

מנחת סדנאות בישול אינטראקטיביות ובריאותיות.

http://www.sk-love2cook.co.il/

בוגרת 'תדמור' שנת 2005

מוטו: "אוכל צריך להיראות יפה ,להיות טעים, בריא ומזין והכי חשוב להיות מתובל בהמון אהבה".

המתכון הודפס מאתר - מתכונלה - ספריית המתכונים של ישראל - http://www.matkonela.co.il
http://www.matkonela.co.il/Recipes/Recipe469.aspx
בחזרה למתכון המקורי

הדפס את המתכון