נכתב על ידי: עינת צור
תאריך: 30/12/2009
בחזרה למתכון

הדפס את המתכון


מטגנים בשמן הזית והחמאה את הבצלים ומזהיבים
מוסיפים פטריות וחצילים ומקפיצים עד שהחצילים רכים
מוסיפים תבלינים, עגבניות , שמנת ושן שום קצוצה ומערבבים מספר דקות
כשרותח מוסיפים גבינה ומערבבים. סוגרים להבה.
טועמים ומשפרים טעמים
יוצקים על הפסטה ומגישים חם
מגישים בצד גבינת פרמז'ן מגוררת.


 
אודות המחבר

עינת צור - דוכני מזון וקייטרינג חלבי.

המתכון הודפס מאתר - מתכונלה - ספריית המתכונים של ישראל - http://www.matkonela.co.il
http://www.matkonela.co.il/Recipes/Recipe449.aspx
בחזרה למתכון המקורי

הדפס את המתכון