נכתב על ידי: שף דויד בן אבו<<<.חבר בהתאחדות השפים והקונדיטורים
תאריך: 21/12/2009
בחזרה למתכון

הדפס את המתכון


מאדים את קוביות התפוחים עם הסוכר   ומיץ הלימון במחבת מרוססת בספריי שמן.

מוסיפים את הקינמון והאגוזים.

ממשיכים  שהתפוחים רכים מעט.

מצננים 

לוקחים דף פילו, מרססים בתרסיס, מפזרים מעט קינמון, מניחים מעל עוד דף וחוזרים על הפעולה  עד שיש 6 שכבות.

מסדרים  מהמלית בקצה  של הפילו ומגלגלים.

מניחים בתבנית עם  התפר למטה {למנוע פתיחה}  מפזרים מעל מעט קינמון.

אופים בתנור מחומם מראש ל200 מעלות עד שמזהיב


 
אודות המחבר

חוגי בית לבשלניות מתחילות  

המתכון הודפס מאתר - מתכונלה - ספריית המתכונים של ישראל - http://www.matkonela.co.il
http://www.matkonela.co.il/Recipes/Recipe442.aspx
בחזרה למתכון המקורי

הדפס את המתכון