נכתב על ידי: שף דויד בן אבו<<<.חבר בהתאחדות השפים והקונדיטורים
תאריך: 20/12/2009
בחזרה למתכון

הדפס את המתכון


לערבב היטב את כל הרכיבים. 

 לצקת עים כפית מהתערובת  לתבנית עים נייר אפייה. 

 לתנור בחום 180 מעלות כ-20 דקות.

שמתקררים ניתן לאחסן בכערה זכוכית עים מכסה

וניתן לעשות יותר קטנים תנסו  אל תפחדו מהניסיון...........

לגבי מספר העוגיות תלוי כמה אתם שמים בכפית............


 
אודות המחבר

חוגי בית לבשלניות מתחילות  

המתכון הודפס מאתר - מתכונלה - ספריית המתכונים של ישראל - http://www.matkonela.co.il
http://www.matkonela.co.il/Recipes/Recipe441.aspx
בחזרה למתכון המקורי

הדפס את המתכון