אופן ההכנה:
מניחים בקערת מערבל את הקמחים, השמרים, הסוכר, החלב ושמן הזית.
מערבלים כ – 3 דקות. (ניתן גם בלישה ידנית של 10 דק').
מוסיפים את המלח ומערבלים דקה נוספת.
מניחים להתפחה כשעה
בינתיים מכינים את רוטב העגבניות:
מחממים שמן מוסיפים שום מחכים כדקה מוסיפים את שאר הרכיבים ומבשלים כשעה על אש קטנה בוחשים מידי פעם.
לאחר מכן
מחלקים את הבצק לשניים, מרדדים ומחוררים מעט, מניחים על תבנית עם נייר אפיה או משומנת.
אם ברשותכם אבן אפייה – מסוג שמוט הרווחה יהיה עצום!
מורחים את הרוטב העגבניות ומפזרים מעל גבינה צהובה מגוררת אופים כ-25 דק' בחום של 225 מעלות.
כמובן שזה הזמן להוסיף את התוספות האהובות עליכם.
מפזרים מעל עשבי תיבול ע"פ הטעם ומגישים.
מוגש בהמון אהבה
שרון וסהר
אהבה במטבח