נכתב על ידי: שרון קונפורטי אהבה במטבח TM
תאריך: 20/12/2009
בחזרה למתכון

הדפס את המתכון


אופן ההכנה:

מניחים בקערת מערבל את הקמחים, השמרים, הסוכר, החלב ושמן הזית.

מערבלים כ – 3 דקות. (ניתן גם בלישה ידנית של 10 דק').

מוסיפים את המלח ומערבלים דקה נוספת.

מניחים להתפחה כשעה

בינתיים מכינים את רוטב העגבניות:

מחממים שמן מוסיפים שום מחכים כדקה מוסיפים את שאר הרכיבים ומבשלים כשעה על אש קטנה בוחשים מידי פעם.

לאחר מכן

מחלקים את הבצק לשניים, מרדדים ומחוררים מעט, מניחים על תבנית עם נייר אפיה או משומנת.

אם ברשותכם אבן אפייה – מסוג שמוט הרווחה יהיה עצום!

מורחים את הרוטב העגבניות ומפזרים מעל גבינה צהובה מגוררת אופים כ-25 דק' בחום של 225 מעלות.

כמובן שזה הזמן להוסיף את התוספות האהובות עליכם.

מפזרים מעל עשבי תיבול ע"פ הטעם ומגישים.

מוגש בהמון אהבה

שרון וסהר

אהבה במטבח


 
אודות המחבר

נעים מאד,

שרון קונפורטי

שפית - כותבת ומפתחת מתכונים.

מנחת סדנאות בישול אינטראקטיביות ובריאותיות.

http://www.sk-love2cook.co.il/

בוגרת 'תדמור' שנת 2005

מוטו: "אוכל צריך להיראות יפה ,להיות טעים, בריא ומזין והכי חשוב להיות מתובל בהמון אהבה".

המתכון הודפס מאתר - מתכונלה - ספריית המתכונים של ישראל - http://www.matkonela.co.il
http://www.matkonela.co.il/Recipes/Recipe440.aspx
בחזרה למתכון המקורי

הדפס את המתכון