נכתב על ידי: פזית אסולין
תאריך: 26/02/2009
בחזרה למתכון

הדפס את המתכון


הכנת הבצק:

    1. מנפים קילו קמח, מערבבים עם המלח.
    2. ממיסים את השמרים בתוך קערית עם 3/4 כוס מים (מתוך כמות המים,לא בנוסף), עם הדבש/הסוכר, עד שרואים שהתערובת תופחת .
    3. מכניסים את השמרים לקמח ומתחילים ללוש, מוסיפים את המים לאט תוך כדי לישה. ניתן ללוש ביד/במיקסר, כ 5 דקות עד שמתקבל בצק אחיד וחלק.
    4. מכסים את הבצק ומשאירים לתפיחה, עד להכפלת נפח הבצק

הכנת רוטב העגבניות:

קולפים את העגבניות, חותכים/ טוחנים ושמים בסיר, מוסיפים את שאר מרכיבי הרוטב ומבשלים על אש קטנה, כשעתיים, לערבב מידי פעם. הרוטב טוב גם לפסטה, אני תמיד מכינה כמות גדולה ממנו ומשאירה בצנצנת במקרר, מצוין לפיצות,וכרוטב מהיר לפסטה.

הכנת הפיצה:

מחממים תנור ל 200 מעלות.

מחלקים את הבצק לשניים, מרדדים לגודל התבנית, משמנים מעט את התבנית בשמן זית .

מורחים את רוטב העגבניות

מפזרים גבינות ותוספות

אופים ב 200 מעלות למשך כ 25 דקות (בתנור ביתי), ודאו שהתחתית שזופה לפני שתוציאו .

בתאבון .

פזית אסולין קונדיטורית ובעלים של קייטרינג עוגות מהלב

קייטרינג איכותי, המספק פתרונות אירוח מושלמים

אוכל  ביתי מוקפד, עוגות מעוצבות, סדנאות בצק סוכר ושוקולד

www.ogot.co.il


 
אודות המחבר
פזית אסולין קונדיטורית ובעלים של קייטרינג עוגות מהלב

קייטרינג איכותי, המספק פתרונות אירוח מושלמים

אוכל  ביתי מוקפד, עוגות מעוצבות, סדנאות בצק סוכר ושוקולד

www.ogot.co.il

המתכון הודפס מאתר - מתכונלה - ספריית המתכונים של ישראל - http://www.matkonela.co.il
http://www.matkonela.co.il/Recipes/Recipe44.aspx
בחזרה למתכון המקורי

הדפס את המתכון