נכתב על ידי: יואב גולן
תאריך: 15/12/2009
בחזרה למתכון

הדפס את המתכון


שוטפים את הפלפלים בשלמותם. מייבשים ומכניסים לתנור בחום בינוני וצולים אותם עד שהקליפה תתקלף בקלות.

מניחים את הפלפלים בכלי זכוכית שטוח.

מרתיחים את החומץ בחצי כוס מים ומוסיפים את השום, אבקת הממתיק, המלח והפלפל.

מערבבים, ויוצקים על הפלפלים לאחר שהתקררו. שמים במקרר ליום-יומיים לפני ההגשה.


 
אודות המחבר
המתכון הודפס מאתר - מתכונלה - ספריית המתכונים של ישראל - http://www.matkonela.co.il
http://www.matkonela.co.il/Recipes/Recipe432.aspx
בחזרה למתכון המקורי

הדפס את המתכון