נכתב על ידי: שרון קונפורטי אהבה במטבח TM
תאריך: 14/12/2009
בחזרה למתכון

הדפס את המתכון


מערבבים היטב את כל חומרי הקציצות ומניחים בצד.

בינתיים יוצרים את הרוטב, מזהיבים בצל ולאחר מכן מוסיפים את יתר הירקות + הנוזל, הירק והתבלינים.

את הרוטב יש לבשל על להבה קטנה יש ליצור קציצות עגולות לא גדולות מידי בגודל של חצי ביצה יש להכניסאת הקציצות העגולות אל הרוטב.זמן בישול כ- 45 דק'. והכי חשוב להקפיד על כפות ידיים מצוחצחות.

מומלץ להגיש על מצע של בורגול או אורז מלא.

למרות שאני הכי אוהבת עם אורז לבן, לפעמים מותר קצת להתפנק.

בתאבון!


 
אודות המחבר

נעים מאד,

שרון קונפורטי

שפית - כותבת ומפתחת מתכונים.

מנחת סדנאות בישול אינטראקטיביות ובריאותיות.

http://www.sk-love2cook.co.il/

בוגרת 'תדמור' שנת 2005

מוטו: "אוכל צריך להיראות יפה ,להיות טעים, בריא ומזין והכי חשוב להיות מתובל בהמון אהבה".

המתכון הודפס מאתר - מתכונלה - ספריית המתכונים של ישראל - http://www.matkonela.co.il
http://www.matkonela.co.il/Recipes/Recipe431.aspx
בחזרה למתכון המקורי

הדפס את המתכון