נכתב על ידי: שף דויד בן אבו<<<.חבר בהתאחדות השפים והקונדיטורים
תאריך: 13/12/2009
בחזרה למתכון

הדפס את המתכון


שמים את המוצרים היבשים בקערה ומערבבים,

לאחר מכן שופכים לקערה את החלב הגבינה והביצים ומערבבבים.
את החמאה המומסת מוסיפים לקערת הפנקייק ומערבבים. עד לקבלת בלילה
משמנים מחבת במרגרינה / בחמאה ויוצקים כל פעם למחבת כף מצקת .

לאחר שהפנקייק מוכן אפשר למרוח עליו סירופ מייפל

סירופ שוקולד

שוקולד למריחה ומעט קוקוס

גבינה לבנה או כיד הדמיון


 
אודות המחבר

חוגי בית לבשלניות מתחילות  

המתכון הודפס מאתר - מתכונלה - ספריית המתכונים של ישראל - http://www.matkonela.co.il
http://www.matkonela.co.il/Recipes/Recipe430.aspx
בחזרה למתכון המקורי

הדפס את המתכון