להכנת הבצק:
שמים במיכל מעבד מזון את כל חומרי הבצק חוץ מהחלב . מעבדים
עד קבלת פירורים, מוסיפים את החלב תוך כדי פעולת המעבד עד
שהבצק נאסף לכדור .
משמנים תבנית ומשטחים את הבצק על התחתית וקצת על הדפנות.
מקררים שעה במקרר .
בינתיים מחממים תנור לחום 200 מעלות ואופים 10 דקות את הבצק.
להכנת המלית :
שמים במיקסר את הסוכר , גבינה והשמנת המתוקה ,ומקציפים
לתערובת חלקה .מוסיפים את השמנת החמוצה, הוניל והקמח
ומקציפים דקה .מוסיפים את הביצים תוך כדי הקצפה,אחת אחת עד
לקבלת תערובת אחידה .מרפדים את השוליים של התבנית בנייר אפיה.
יוצקים את התערובת על הבצק שבתבנית ,ואופים במדף התחתון
של התנור 10 דקות בחום 200 מעלות .
מנמיכים לחום נמוך 150 מעלות ואופים כשעה .
הכנת הציפוי:
מערבבים יחד את כל חומרי הציפוי, ומורחים על העוגה .
מכבים את התנור,ומצננים את העוגה בתוכו .
אם רוצים שהעוגה תיהיה יותר עשירה ולא משתמשים בגבינה תוצרת בית, אפשר להחליף את
הגבינה 9% בגבינת בגבינת שמנת.
הכנת גבינה
גבינות