מחממים את התנור ל- 160 מעלות חום
מתבלים ומורחים במלח ופלפל שחור
מטגנים את הצלי, מוציאים מן הסיר .. מטגנים את הגזר והבצל עד לקבלת מרקם זהוב
מוסיפים את המים ואת היין,דבש וטימין
מכסים ומכניסים לתנור לשעתיים וחצי.
להוציא מן התנור להשאיר סגור בערך עוד כ20 דקות.... לשפוך את הנוזלים על הצלי ולפרוס.
אופן ההכנה של הריבת בצל:
מטגנים את כל החומרים עד לקבלת מרקם סמיך וטעים
לצקת ריבת בצל על כול נתח צלי פרוס
ניתן להגיש על פירה בטטה או פירה רגיל