נכתב על ידי: שף דויד בן אבו<<<.חבר בהתאחדות השפים והקונדיטורים
תאריך: 11/12/2009
בחזרה למתכון

הדפס את המתכון


מחממים את התנור ל- 160 מעלות חום
מתבלים ומורחים במלח ופלפל שחור
מטגנים את הצלי, מוציאים מן הסיר .. מטגנים את הגזר והבצל עד לקבלת מרקם זהוב

מוסיפים את המים ואת היין,דבש וטימין
מכסים ומכניסים לתנור לשעתיים וחצי.
להוציא מן התנור  להשאיר סגור בערך עוד כ20 דקות.... לשפוך את הנוזלים על הצלי ולפרוס.

אופן ההכנה של הריבת בצל:
מטגנים את כל החומרים עד לקבלת מרקם סמיך וטעים

לצקת ריבת בצל על כול נתח צלי פרוס

ניתן להגיש על פירה בטטה או פירה רגיל


 
אודות המחבר

חוגי בית לבשלניות מתחילות  

המתכון הודפס מאתר - מתכונלה - ספריית המתכונים של ישראל - http://www.matkonela.co.il
http://www.matkonela.co.il/Recipes/Recipe427.aspx
בחזרה למתכון המקורי

הדפס את המתכון