נכתב על ידי: שרון קונפורטי אהבה במטבח TM
תאריך: 10/12/2009
בחזרה למתכון

הדפס את המתכון


מחממים תמור ל180 מעלות

מערבבים את כל חומרי המרינדה היטב, אם יש זמן מעסים היטב את העוף ומשהים במקרר למשך 6 שעות אם אין זמן מערבבים היטב את חומרי המרינדה מורחים ומעסים היטב את העוף ואופים.

אפייה בחום של 180 מעלות כשעה ושלושים עד להשחמה. רצוי למזוג מהרוטב עם מצקת על העוף תוך כדי האפייה מס' פעמים.



 
אודות המחבר

נעים מאד,

שרון קונפורטי

שפית - כותבת ומפתחת מתכונים.

מנחת סדנאות בישול אינטראקטיביות ובריאותיות.

http://www.sk-love2cook.co.il/

בוגרת 'תדמור' שנת 2005

מוטו: "אוכל צריך להיראות יפה ,להיות טעים, בריא ומזין והכי חשוב להיות מתובל בהמון אהבה".

המתכון הודפס מאתר - מתכונלה - ספריית המתכונים של ישראל - http://www.matkonela.co.il
http://www.matkonela.co.il/Recipes/Recipe425.aspx
בחזרה למתכון המקורי

הדפס את המתכון