טורפים את הביצים עד שמתקבל קצף בצבע צהוב בהיר. מוסיפים את הסוכר בהדרגה, תוך כדי ערבול. מוסיפים גם את הרוויון והחמאה המומסת.
בקערה נפרדת מנפים את הקמח עם המלח, אבקת האפייה, אגוז מוסקט והפלפל האנגלי.
מערבבים עם עיסת הביצים בעדינות, לא לשבור את הקצף. מכסים ומכניסים למקרר לשעתיים.
מחממים בסיר רחב את השמן לחום בינוני-גבוה.
מוציאים את הבצק מהמקרר ומרדדים אותו על משטח מקומח עובי של חצי ס"מ. בעזרת כוס רגילה יוצרים עיגולים, ובכוס קטנה, יוצרים חור באמצע
שהשמן חם, מכניסים את הבצק לשמן ומטגנים עד שצבעו נעשה זהוב. הופכים לעוד דקה או שתיים. מוציאים מהשמן , ומניחים על צלחת בנייר סופג.