נכתב על ידי: קורס בישול - פורטל לימודים ToStudy
תאריך: 07/12/2009
בחזרה למתכון

הדפס את המתכון


1. בקערה עמוקה שמים את הקמח, הסוכר, הוניל, החלמונים והמלח.
2. בקערה נפרדת מערבבים שמרים עם חלב וחמאה.
3. מוסיפים את קערת החלב עם השמרים לקערת הקמח ומערבבים ביד
4. מניחים את הבצק שנוצר כשעה וחצי מכוסה על מנת להביא את הבצק לתפיחה מלאה
5. לאחר התפיחה מחלקים את הבצק לשניים, ומרדדים כל חלק לעובי של סניטימטר בערך.
6. על אחד העלים מניחים כף של מילוי במרחק של 6 ס"מ בערך אחד מהשני.
7. בזהירות ובעדינות מניחים על הבצק עם המילוי את הבצק ללא המילוי
8. בעזרת כוס מסמנים עיגולים כאשר המילוי במרכזם
9. מתפיחים שוב את הסופגניות עד שהן שמכפילות את נפחן.
10. מחממים שמן עמוק בסיק עמוק, ולאחר הרתיחה מחליקים את הסופגניות לתוכו
11. לאחר הזהבה, הופכים לצד השני
12. לאחר הזהבת הצד השני מוציאים מן השמן.

להכנת המילוי ריבת חלב/ שוקולד
1. בקערה מקציפים את שמנת הקרם פרש עד קבלת מרקם אחיד.
2. מוסיפים לקרם בתנועות קיפול את ריבת החלב/ שוקולד.
3. מומלץ לפזר מלמעלה אבקת סוכר.

 


 
אודות המחבר

פורטל לימודים - ToStudy - כל הקורסים לבישול, קונטוריה ואפיה במקום אחד

אנו שמחים להציג לכם את רשימת בתי הספר לבישול וקורסי הבישול המובילים כיום בישראל. עברו על רשימת הקורסים המוצעים לכם בהמשך הדף ובחרו את אלו שהכי מתאים לכם, השאירו את פרטיכם במקום המיועד לכך, וצפו לשיחת טלפון בהקדם מנציגי בית הספר לבישול שנבחרת עם הצעת מחיר להתחלת קורס בישול, קורס קונדיטוריה או קורס אפיה בבית ספר.

למידע על קורסים לבישול לחץ כאן

http://www.tostudy.co.il/findlimudim.asp?example=6&stage2=220&stage3=288&ezor=0

המתכון הודפס מאתר - מתכונלה - ספריית המתכונים של ישראל - http://www.matkonela.co.il
http://www.matkonela.co.il/Recipes/Recipe414.aspx
בחזרה למתכון המקורי

הדפס את המתכון