נכתב על ידי: שף דויד בן אבו<<<.חבר בהתאחדות השפים והקונדיטורים
תאריך: 05/12/2009
בחזרה למתכון

הדפס את המתכון


לוקחים מלאוח כמה שרוצים 

 לוקחים קטשופ מורחים אחר כך שמים עגבניות ולאחר מכן גבינה
 זיתים  או מה שבא לכם בתוספות

 מכניסים  לתנור מחכים עד שהמלאווח יתנפח והיא חום חלש מלמטה ומלמעלה היה זהוב מוצאים אוכלים ונהנים

ואים אתם לבד ומסוכן תנור .....הכוונה לנוער אז אפשרי טוסטר


 
אודות המחבר

חוגי בית לבשלניות מתחילות  

המתכון הודפס מאתר - מתכונלה - ספריית המתכונים של ישראל - http://www.matkonela.co.il
http://www.matkonela.co.il/Recipes/Recipe412.aspx
בחזרה למתכון המקורי

הדפס את המתכון