נכתב על ידי: שף דויד בן אבו<<<.חבר בהתאחדות השפים והקונדיטורים
תאריך: 05/12/2009
בחזרה למתכון

הדפס את המתכון


להקציף את השמנת ולקרר
להקציף את החלמונים + סוכר ולקרר  למשך 20 דקות
להמיס את הג’לטין עם מים חמים
לשפוך לקערה גדולה את החלב ולתוכו את הג’לטין לאחר שיתקרר מעט ולערבב היטב
לקפל פנימה את הביצים מעט ולערבב היטב
לקפל פנימה את השמנת ולערבב היטב

לשים בתחתית הגביע את הביסקוטים  לאחר שהורטבו מעט בחלב
למזוג את התערובת ולשמור בקירור עד להתחזקות התערובת


 
אודות המחבר

חוגי בית לבשלניות מתחילות  

המתכון הודפס מאתר - מתכונלה - ספריית המתכונים של ישראל - http://www.matkonela.co.il
http://www.matkonela.co.il/Recipes/Recipe410.aspx
בחזרה למתכון המקורי

הדפס את המתכון