נכתב על ידי: שף דויד בן אבו<<<.חבר בהתאחדות השפים והקונדיטורים
תאריך: 26/11/2009
בחזרה למתכון

הדפס את המתכון


מרתיכים הכנפיים.{או שוקיים או הכרעיים}ומידה שבחרתם חזה עוף לא צריך לעבור רתיכה] 

 מוסיפים את השום, הפלפל השחור ומביאים לרתיחה.שניה עד לכניסת התבלינים לעופות ........

.מסירים מהאש ומסננים את הכנפיים מהנוזלים..
מערבבים את הקמח עם מעט מים בירה וביצה ליצירת בלילה סמיכה. 

טובלים כל כנף בבלילה ולאחר מכן בפירורי הלחם ומניחים בצד.
מחממים את השמן לטיגון עמוק. מטגנים את הכנפיים עד להזהבה

להגשה עים רוטב אלף האיים או רוטב שום או קטשופ

להגיש עים ציפס או פוטטו  ובלי לשלם הגדלה........................


 
אודות המחבר

חוגי בית לבשלניות מתחילות  

המתכון הודפס מאתר - מתכונלה - ספריית המתכונים של ישראל - http://www.matkonela.co.il
http://www.matkonela.co.il/Recipes/Recipe400.aspx
בחזרה למתכון המקורי

הדפס את המתכון