נכתב על ידי: Efrat
תאריך: 12/02/2009
בחזרה למתכון

הדפס את המתכון


מערבבים את כל היבשים יחדיו בקערה, מניחים מין התערובת על תחתית של קערה/תבנית ומעליו מניחים את חזה האווז עם העור כלפי מטה.מכסים את החזה היטב ושופכים מעליו כחצי כוס כוהל.מכסים עם ניילון נצמד ומניחים המקרר ל4 ימים לערך.מוציאים שוטפים ואוכלים.


 
אודות המחבר
המתכון הודפס מאתר - מתכונלה - ספריית המתכונים של ישראל - http://www.matkonela.co.il
http://www.matkonela.co.il/Recipes/Recipe4.aspx
בחזרה למתכון המקורי

הדפס את המתכון