נכתב על ידי: שף דויד בן אבו<<<.חבר בהתאחדות השפים והקונדיטורים
תאריך: 26/11/2009
בחזרה למתכון

הדפס את המתכון


את הספגטי מכינים לפי הוראות היצרן.........או מרתיחים מים שמים שני כפות שמן כף מלח ממתנים לרתיחה מכניסים

את הספגטי כרבע שעה.......ובודקים אים הוא רך  זה כול הסיפור..........
במחבט מעט עמוקה  מטגנים בצל עד לקבלת מרקם זהוב על אש נמוכה , מוסיפים שום,תבלינים רסק עגבניות  יוצקים כשני כוסות מים........ניתן להשתמש בכוס של הרסק
וממשיכים  על אש נמוכה כ -20 דקות.
מסננים את הספגטי ומוסיפים לסיר עם הרוטב, לערבב

שמים את עלי הבזיליקום ובתאבון


 
אודות המחבר

חוגי בית לבשלניות מתחילות  

המתכון הודפס מאתר - מתכונלה - ספריית המתכונים של ישראל - http://www.matkonela.co.il
http://www.matkonela.co.il/Recipes/Recipe397.aspx
בחזרה למתכון המקורי

הדפס את המתכון