נכתב על ידי: יוני שרמן
תאריך: 24/11/2009
בחזרה למתכון

הדפס את המתכון


מערבבים את חומרי הבצק ולשים היטב לבצק נעים ונוח.
מניחים בתבנית ניר אפיה ומורחים עליו כפית שמן זית.
משטחים את הבצק על ניר האפיה המשומן.
מערבבים את חומרי הרוטב ללא הגבינה.
יוצקים ומפזרים את הרוטב באופן שווה על הבצק.
מפזרים למעלה את הגבינה.
אופים כ-12 דקות בחום 200 מעלות. לבדוק שהבצק מוכן.
בודקים שהבצק מוכן, אם לא, מכסים בניר כסף וממשיכים לאפות עוד כמה דקות עד שמוכן.
אפשר להוסיף גם זיתים שחורים, גמבה, בצל.

בתבנית 27X33 הבצק יוצא עבה מזכיר בטעמו פרוסת חלה, אם משתמשים בתבנית הגדולה של התנור או חד פעמית גדולה, הבצק יוצא דק וקריספי.


 
אודות המחבר

יוני שרמן - קייטרינג חלבי

מתמחה באירועי גורמה חלביים וקייטרינג חלבי.

המתכון הודפס מאתר - מתכונלה - ספריית המתכונים של ישראל - http://www.matkonela.co.il
http://www.matkonela.co.il/Recipes/Recipe390.aspx
בחזרה למתכון המקורי

הדפס את המתכון