נכתב על ידי: שף דויד בן אבו<<<.חבר בהתאחדות השפים והקונדיטורים
תאריך: 24/11/2009
בחזרה למתכון

הדפס את המתכון


ממיסים את השוקולד עם המרגרינה
מקציפים את הביצים והסוכר ל10 דקות ברצף
 לערבב את השוקולד עם המרגרינה .
מקפלים את הביצים לתוך השוקולד בעדינות.
מורחים מרגרינה על הדופן של התבנית ממש למרוח
 ממלים את הגביעים עד הסוף כמעט להשאיר מקום מינימלי
לתנור 8-10 דקות חומם מראש ל180 מעלות

להגשה..מומלץ מעט אבקת סוכר וכדור גלידה קטן במרכז ולעה נענע מעל הכדור

והופ גורמה.........רואים לא מסובכת המילה גורמה...............


 
אודות המחבר

חוגי בית לבשלניות מתחילות  

המתכון הודפס מאתר - מתכונלה - ספריית המתכונים של ישראל - http://www.matkonela.co.il
http://www.matkonela.co.il/Recipes/Recipe389.aspx
בחזרה למתכון המקורי

הדפס את המתכון