נכתב על ידי: שף דויד בן אבו<<<.חבר בהתאחדות השפים והקונדיטורים
תאריך: 23/11/2009
בחזרה למתכון

הדפס את המתכון


להמיס את השוקולד והמחמאה סיר בתוך סיר עים מים
להוסיף את אבקת הסוכר ולערבב
להוסיף את הביצים אחת אחרי השניה תוך כדי ערבוב
להוסיף את הקמח ולערבב.לצקת לתוך תבניות לעוגות אישיות קטנות

לשים קוביית שוקולד שלמה 
לשים בתנור שחומם מראש על 180 מעלות במשך כ-15 דקות


 
אודות המחבר

חוגי בית לבשלניות מתחילות  

המתכון הודפס מאתר - מתכונלה - ספריית המתכונים של ישראל - http://www.matkonela.co.il
http://www.matkonela.co.il/Recipes/Recipe386.aspx
בחזרה למתכון המקורי

הדפס את המתכון