נכתב על ידי: שף דויד בן אבו<<<.חבר בהתאחדות השפים והקונדיטורים
תאריך: 23/11/2009
בחזרה למתכון

הדפס את המתכון


לשים את חומרי הבצק ומתפיחים כשעה וחצי.
עם  שמן בידיים ללוש את הבצק
לחתוך לחתיכות וליצור מעין לחמניות ארוכות. לכסות בכיסוי בד להתפחה של.. 10 דקות.
לטגן את הלחמניות בשמן עמוק עד לקבלת גוון זהוב משני צידי הלחמניה

לסנן .....לקרר מעט ולשים את המרכיבי המילוי בפנים הלחמניה........ואוו טעים באמת........


 
אודות המחבר

חוגי בית לבשלניות מתחילות  

המתכון הודפס מאתר - מתכונלה - ספריית המתכונים של ישראל - http://www.matkonela.co.il
http://www.matkonela.co.il/Recipes/Recipe384.aspx
בחזרה למתכון המקורי

הדפס את המתכון