נכתב על ידי: טעמים של ישראל החדשים
תאריך: 24/02/2009
בחזרה למתכון

הדפס את המתכון


מערבבים את כל החומרים יחד,ומגישים תוך כדי יציקה

לפורמה עגולה במרכז הצלחת,

לקישוט, אפשר לטפטף כמה טיפות של שמן כוסברה סביב

הצלחת ,


 
אודות המחבר

מכללה לבישול בירושלים המכשירה תלמידים רבים במגוון נושאי בישול ואפיה

ניתן להכנס לשיעורים בודדים

ניתן לקיים סדנאות לקבוצות ימי הולדת מסיבות רווקים בת מצוה וכל העולה על הדמיון

המתכון הודפס מאתר - מתכונלה - ספריית המתכונים של ישראל - http://www.matkonela.co.il
http://www.matkonela.co.il/Recipes/Recipe38.aspx
בחזרה למתכון המקורי

הדפס את המתכון