נכתב על ידי: שף דויד בן אבו<<<.חבר בהתאחדות השפים והקונדיטורים
תאריך: 20/11/2009
בחזרה למתכון

הדפס את המתכון



 לערבב חלמונים וסוכר לקצץ יציב
 להוסיף  את שאר החומרים ובסוף את קליפת הלימון
 לאפות בחום בינוני 50 דקות או כשקיסם יוצא יבש
להרתיח את חומרי הרוטב ולשפוך על העוגה עודה חמה


 
אודות המחבר

חוגי בית לבשלניות מתחילות  

המתכון הודפס מאתר - מתכונלה - ספריית המתכונים של ישראל - http://www.matkonela.co.il
http://www.matkonela.co.il/Recipes/Recipe376.aspx
בחזרה למתכון המקורי

הדפס את המתכון